De waanzinnige ZAGATO Shooting Break van Aston Martin

Het is zover! Het legendarische automerk Aston Martin – de trouwe metgezel van James Bond – pakt uit met een shooting brake. Vorige week werd de Vanquish ZAGATO aan het grote publiek voorgesteld, en we moeten zeggen, het is een exemplaar om lyrisch van te worden.

Aston-Martin-Vanquish-Zagato-Shooting-Brake-teaser

Ruimte voor een koffersetje

De speciale editie die in samenwerking met de Italiaanse designstudio Zagato wordt gebouwd is oogstrelend. Reken op een 6 liter V12 motor, achterwielaandrijving en veel carbon, maar vooral op ruimte om ook eens bagage mee te kunnen nemen in je Aston Martin. Je kinderen? Die moet je wel thuis laten, want het gaat hier om een 2-zits shooting brake. Je gaat dus met zijn 2 met die 580 paardjes moeten spelen.

vanquish-zagato-family-shooting-brake-01-1502831910

Overigens komen er maar 99 van deze pareltjes op de markt. Net als van de Zagato Speedster, Volante en Coupé trouwens. De productie van dit pareltje wordt in 2018 opgestart en vermoedelijk zullen 99 steenrijke klanten snel gevonden worden.

Verwacht je geen zee van ruimte, maar wil je op zijn minst een op maat gemaakt koffersetje kunnen meenemen als je met je vrouw/minnares/bijslaapje op pad gaat. Dan is dit volgend jaar de must have wagen. Begin maar al te bellen naar de invoerder!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Hemden heb je nooit genoeg

Een 40-tal, dat was de uitkomst van een snelle telling van de hemden in ...

De urban cycle chique van Bicyclette

Dat fietsen hip is en zeker de kledij bewijzen de labels die uitpakken met ...

Scoor gratis lekkere kippetjes bij Hooters tijdens NASCAR!

Amerikanen en sport…dit gaat zowat even hard same als een 16-jarige in Florida met ...

Hosting door Fraai