Bite Helper…weg met die vervelende muggenbeet!

Het is zomer…allez, althans volgens onze kalender, en dan zijn ze er, de meest irritante beestjes op onze planeet, de muggen. In de dag zie je ze niet en wanneer je eindelijk de goesting hebt gevonden om in je bed te kruipen, komen ze maar al te graag je nachtrust verstoren. En daar blijft het niet bij. Je staat ’s morgens op en het eerste wat je opvalt in de spiegel zijn die vervelende grote, jeukende bulten op je kop. Daar sta je dan, krabbend als een aap vol vlooien.

Tot nu! Er bestaat zoiets als de Bite Helper. Dankzij de vibratie en de warmte van de Bite Helper vermindert de jeuk en kan je rustig de deur uit! Straffer nog, indien je bent gestoken en je kan de slaap niet meer vatten omwille van de jeuk,  gebruik je het apparaat en slaap je een dikke 45 seconden gewoon rustig verder.

45 seconden? Yes! In die tijd dat je het gadget tegen jouw muggenbult houdt, trekt de jeuk langzaam weg. Deze jeuk ontstaat normaal gezien omdat je lichaam het speeksel van de mug niet herkent en het daardoor wil wegwerken uit je lichaam. Met de Bite Helper ga je dat proces tegen en de hitte en vibratie zorgen er op hun beurt voor dat de speeksel alsnog verwijderd wordt uit je lichaam. Is dat geen goed nieuws?

Voor een kleine 40 dollar (35 Euro)  schaf je het apparaatje hier  aan!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Samsung GEAR ICONX

Bij Whatmatters lopen we wat af. Vroeger mocht dat al eens achter vrouwen zijn, ...

Veilig naaktfoto's sturen? TrickPicks!

Luister voor één keer naar ons vaderlijk advies: Kijk uit met naaktfoto’s! Het zou ...

Hosting door Fraai