Ga eens dineren voor 1.8 miljoen…

Nu gaan we bij Whatmatters ook weleens graag op sterrenniveau tafelen, maar 1.8 miljoen voor een etentje, dat vinden wij toch ook lichtjes buitensporig.

Dat is het leven

Nu krijg je voor je bij Ce La Vi de voetjes onder tafel schuift wel een helikoptervluchtje, een tochtje met een cruiseschip en een Rolls Royce aangeboden, maar dan nog.

Screen-Shot-2015-10-03-at-11.52.15

Waaran je je nog mag verwachten? Je hebt het restaurant helemaal voor jou en je geliefde alleen, geniet van 18 gangen, een fabuleus uitzicht en bij het naar huis gaan krijg je nog een cadeautje mee. Het restaurant ligt overigens op het dak van het Marina Bay Sands hotel in Singapore.

103785314-Cê-LA-VI-SkyBar---I

Tienduizend rozen omringen je tijdens de maaltijd, terwijl je geniet van de allerbeste gerechten en wijnen. Wat je dan als cadeautje krijgt? De eetstokjes met ingelegde diamanten en je naam in gegraveerd zijn een leuk souvenir, maar wel eentje dat waarschijnlijk nooit de kast of kluis meer uitkomt. Dan heb je meer, of je vriendin/vrouw/bijslaapje alvast aan de ring met blauwe diamant.

Ce-La-Vi-restaurant-Marina-Bay-Sands-Hotel

Voorafgaand aan de reservering moet je trouwens een grondige screening ondergaan, dus ook al wil je bijna 2 miljoen aan een diner uitgeven, dan nog moet je toegelaten worden. Heb je een klein hongertje en mag het wat kosten? Succes zouden we zeggen!

a2b1c53289a5728607ba474f3270225e

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Zijn we niet allemaal SINNERS?

Waar is de tijd dat ondergetekende redacteur haast dagelijks op het Antwerpse Zuid in ...

Waarom Rome nog steeds dé citytrip is!

Rome of officieel Roma,…het is ondertussen twee jaar geleden dat we er nog eens ...

Mag het wat meer zijn? Curvy & Plus Size Fashion Weekend!

Ik denk dat we ondertussen bij Whatmatters wel specialisten in ‘missverkiezingen” mogen noemen. Van ...

Hosting door Fraai