2 broertjes/zusjes voor L’épicerie du Cirque: BAR PALMIER & MOSS FOODBAR

Ja, we hadden er moeten zijn, maar familiale verplichtingen in mijn geval en een tripje in een 2pk’tje door Frankrijk in Jens zijn geval, hielden ons weg bij de spectaculaire opening van BAR PALMIER. Ongetwijfeld een nieuwe hotspot in de Volkstraat, ontsproten uit de kokers van de rekels achter L’épicerie du Cirque. Die hadden aan 1 zaak niet genoeg en baten er nu in één klap nog 2 extra uit. Want naast deze gezellige bar, opent ook nog Foodbar Moss de deuren. Kwestie van bezig te blijven waarschijnlijk.

Een fijne foodbar

Nu was er al wel Comptoir, een delicatessenzaak die al tot een foodbar was uitgegroeid en nu dus een paar deuren opschuift en als Foodbar Moss verder door het leven gaat. Je mag je verwachten aan fijne, trendy ontbijt- koffie en lunchzaak met speciale koffies, slaatjes en glutenvrije alternatieven.

20245560_502440686775900_3517862983169136748_n

Daarnaast zwiert dus ook Bar Palmier de deuren open. Hou je van een glaasje wijn, craftbier en andere minder bekende bieren, dan zit je hier zeker en vast op je plek. Een ongedwongen setting en heel wat ontdekkingen die op je liggen te wachten.

Uiteraard kan je bij Dennis Broeckx en Ellen Destuyver in L’épicerie du Cirque nog steeds op sterrenniveau tafelen, maar het aperitief kan je nu perfect een deurtje verder nemen. Wij gokken alvast dat ze 2 vaste klanten bij hebben, wie weet houden we er wel onze volgende Whatmatters redactievergadering. Ik kijk er nu alvast naar uit. Een review volgt alvast binnenkort!

20638563_286543475157267_3274147117901752092_n

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

New York Burger Bar

Hamburgers, er was een tijd dat je daarvoor enkel bij de McDo, de Quick ...

Standard, verser krijg je je pizza niet !

Dat ’t Groen Kwartier in Antwerpen leeft, dat staat al langer buiten kijf. De ...

Hotspot Tuesday: Roel Melis, de geknipte man!

Vergeet de half verwijfde kapper die in zijn skinny broek en spannende zwarte V-hals ...

Hosting door Fraai