Dit slimme T-shirt voorkomt blessures!

DynaFeed-Smart-Shirt-1Een T-shirt dat blessures voorkomt, science-fiction? Nee hoor, het bestaat. De bedrijven FENC en Neurosky hebben immers de handen in elkaar geslagen en komen met een T-shirt op de markt, dat alles meet.

Dit T-shirt zorgt er niet alleen voor dat je tempo, hartslag en verbrande calorieën gemeten worden, maar ook kan ook tijdens het sporten tips geven over hoe je efficiënter kan trainen of wanneer een blessure dreigt. Ontzettend handig dus!

Natuurlijk konden smartphones en fitnesstrackers dit al, maar het feit dat een T-shirt dit nu zelfstandig kan is toch wel een nieuwigheid. Er is immers geen extra apparatuur mee nodig, wat esthetisch toch wel een groot voordeel is.

Momenteel gaat het wel nog maar om een testproject en is nog niet bekend wanneer en of het effectief op de markt komt. Wie al bijkomende info wenst kan alvast op deze website terecht.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Bye Bye condooms? Verzegel je fluit!

Ok, we geven het toe: koele minnaars waren we van het condoom. Zijn wij ...

De sleutel tot succes?

De sleutel tot succes? “Do not give a f***!” Althans als je de auteur ...

7 tips om je gelaat te verzorgen!

Dat de mannenhuis net een tikkeltje anders in elkaar zit dan die van een ...

Hosting door Fraai