Het sublieme geluid en design van de nieuwe B & O Beolab 50

Ben je op zoek naar een wel heel bijzonder eyecatcher voor je interieur, eentje die ook nog eens een geweldig geluid produceert? Dan moet je – als je budget het toelaat – een Bang & Olufsen Beolab 50 in huis halen, zo simpel is het.

360_First_Frame

Met deze geweldige speaker heeft het bedrijf immers zichzelf overtroffen op alle vlakken. De futuristische speaker zit vol tegenstrijdige materialen, die toch een harmonieus geheel vormen. Een zilveren gepolijst frame wordt gecombineerd met eiken lamellen en een zwarte stof. Bovenaan vind je de akoestische lens, die uit de speaker kan glijden, een waanzinnig bijkomend effect.

141857-speakers-news-bang--olufsens-beolab-50-are-£20000-of-danish-audio-heaven-image1-3hlyebs7jt

De versterkers onderaan zijn goed voor 2.100 watt, waarmee je dus al een serieus feestje kan geven. Het geluid verspreidt zich perfect over de gehele ruimte of je kan het zelfs een bepaalde richting uit sturen.

De Beolab 50 beschikt ook over een microfoon met de Active Room Compensation technologie. Concreet wil dit zeggen dat het geluid in elke ruimte optimaal is, door verschillende filters toe te passen.

IMG05_170508_BO_DH_02_002

Nu, zoveel kwaliteit en design is niet voor elke sterveling weggelegd. De Beolab 50 kost maar liefst 13.295 euro. Pittig dus! Je hoort echter onmiddellijk het verschil met andere speakers, spring maar eens een B&O Shop binnen en je zal het bevestigen. Slacht dat spaarvarken en haal het ultieme geluid in huis, die wereldreis kan later ook nog!

BeoLab-50-Top-side-view-w-lens

 

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Wintersporten als een baas! Luxe penthouse kost je slechts 83€ per nacht!

Tenminste als je nog 5 vrienden (of misschien wel beter, vriendinnen) zoekt die willen ...

Designvolle koffie

Koffiezetapparaten ze zijn er in alle vormen en maten. Op de Whatmatters redactie moet ...

Als het wat mag kosten

Omdat we bij Whatmatters wel van wat exclusiviteit houden, hoppen we voor onze nieuwe ...

Hosting door Fraai