De Rebel onder de horloges!

Meestal moeten we zelf op zoek naar de laatste nieuwe gadgets, maar soms krijgen we ook spontaan een mailtje. Zo kregen we een mailtje van de rekels achter REBEL TIME, dat hun horloge volgende week wordt gelanceerd op Kickstarter. We gingen een kijkje nemen en vonden het klokje alvast mooi genoeg om een artikel aan te wijden. Een goede zet dus van de jongens.

IMG_0440-Gritty-1024 x 576-Deliver

Veel waar voor weinig geld

Ze pretenderen zelf het beste duikhorloge ontwikkeld te hebben onder de 500 dollar, en we moeten zeggen, misschien is het geen grootspraak. Met hun uniek design, een Zwitserse automaat die het klokje doet lopen en een voor- en achterkant van saffier bieden ze in elk geval heel veel waar voor je geld.

IMG_0388

Voor amper 449 dollar haal je Rebel Aquafin in huis. Een mannelijke exemplaar, waar de rebel inderdaad van zal smullen. Het horloge is stevig, je kan er tot 300 meter diep mee en de wijzers en nummers lichten op in het donker.

Een stalen kast van 42mm en een rubberen band maken het horloge van deze jongens uit het Amerikaanse Brooklyn helemaal af.

IMG_0416

Wil je zo een klokje, dan kan je terecht op Kickstarter om ze te steunen. Hun eerste horloge hebben ze ook zo, succesvol op de markt kunnen brengen.

Facebook

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Overal snel een fijne espresso zetten: Simpresso

Dat we een zwak hebben voor koffie in alle mogelijke vormen, meer nog dat ...

Triumph pakt uit met een mountainbike!

Triumph ken je waarschijnlijk wel van de motors, maar sinds kort brengen ze ook ...

Spinbox: de DIY-draaitafel met vinyl!

Onze droomjob? In onze ogen dj! Aanbeden worden door een horde mensen, die volledig ...

Hosting door Fraai