Welke koffie ze drinkt zegt veel over haar psychopatische neigingen

Mannen pas op! Heb je stiekem een oogje op die collega en zorg je ervoor dat je (toevallig uiteraard) altijd net op hetzelfde moment staat te lummelen aan de koffiecorner? Doet ze soms vreemd of ben je niet helemaal zeker waarom ze net dat geheimzinnig lachje probeert te verdoezelen? Weet dat je aan de hand van welke koffie ze drinkt kan nagaan of ze psychopate trekjes heeft.

Onderzoeker aan de Universiteit van Innsbruck hebben uitgevogeld dat mensen die van een bittere smaak houden meer antisociale en psychopatische trekjes vertoonden. Met andere woorden, mensen die hun koffie het liefst zwart en zo sterk mogelijk drinken, hebben gewoon meer psychopate neigingen. ‘Hoe zijn ze dit te weten gekomen?’, horen we jullie al denken. Wel, in het onderzoek schreven 1.000 volwassenen hun favoriete voedsel op, om vervolgens een persoonlijkheidstest te ondergaan.

Degenen die de meer bittere smaken (zoals sterke koffie) prefereerden, hadden meer antisociale persoonlijkheidsaspecten. Ook selderij, radijs en tonic scoorden hoog op de psycho-test. Dus, komt er ondanks onze waarschuwingen toch een date met dat koffiecorner-mokkel en stelt ze voor om een Gin-Tonic te gaan nuttigen…oppassen geblazen. het is niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Bron: Men’s Health

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Eens een bedrieg(st)er altijd een bedrieg(st)er!

Iemand een 2de of zelfs 3de kans geven? Met onze katholieke zieltjes (zeker Jens) ...

Totally nuts in de Coco

Dat de kokosnoot aan een opmars bezig is, dat hoeven we jullie vast niet ...

Alles om te aperitieven: Aperobag.be

Wat er boven aperitieven gaat? Wat ons betreft weinig. Donderdag trekken we met onze ...

Hosting door Fraai