Welke koffie ze drinkt zegt veel over haar psychopatische neigingen

Mannen pas op! Heb je stiekem een oogje op die collega en zorg je ervoor dat je (toevallig uiteraard) altijd net op hetzelfde moment staat te lummelen aan de koffiecorner? Doet ze soms vreemd of ben je niet helemaal zeker waarom ze net dat geheimzinnig lachje probeert te verdoezelen? Weet dat je aan de hand van welke koffie ze drinkt kan nagaan of ze psychopate trekjes heeft.

Onderzoeker aan de Universiteit van Innsbruck hebben uitgevogeld dat mensen die van een bittere smaak houden meer antisociale en psychopatische trekjes vertoonden. Met andere woorden, mensen die hun koffie het liefst zwart en zo sterk mogelijk drinken, hebben gewoon meer psychopate neigingen. ‘Hoe zijn ze dit te weten gekomen?’, horen we jullie al denken. Wel, in het onderzoek schreven 1.000 volwassenen hun favoriete voedsel op, om vervolgens een persoonlijkheidstest te ondergaan.

Degenen die de meer bittere smaken (zoals sterke koffie) prefereerden, hadden meer antisociale persoonlijkheidsaspecten. Ook selderij, radijs en tonic scoorden hoog op de psycho-test. Dus, komt er ondanks onze waarschuwingen toch een date met dat koffiecorner-mokkel en stelt ze voor om een Gin-Tonic te gaan nuttigen…oppassen geblazen. het is niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Bron: Men’s Health

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

gin 67

Vergeet 69, geef ons maar 67!

Soms toch… Soit, iets wat we maar even willen aangeven, voor gin mag je ...

Seksen voor luiaards: Lazy Lovers

Zit de sleur wat in je relatie? Heb je niet meer de drive van ...

First Class Gin…What's in a name!

De redactie van Whatmatters kan ondertussen doorgaan als de betere gin-kenners onder de modale ...

Hosting door Fraai