4 topadresjes om te eten in het überhippe Ibiza

Ibiza is hot, Ibiza is happening en ongetwijfeld ben jj er al geweest of staat het op je verlanglijstje. Terwijl Jens er graag grote sier maakt, interesseert het mij wegens overhyped geen hol, maar dat wil uiteraard niet zeggen dat ik mijn voelsprieten niet kan opsteken. Her en der heb ik dus wat volk aan de mouw getrokken, zodat ik met deze 4 adresjes kan komen waar het heerlijk tafelen is op het eiland. Een goede, verzorgde en kwalitatieve zorgt immers voor de nodige fond om de feestnacht(en) door te komen. Smakelijk!

Geen voorkeur voor een bepaalde keuken, maar wil je het je gewoon laten overkomen? Dan is Bar Restaurant Can Rei in San Miguel altijd een goede keuze. Blijkbaar serveren ze er zeevruchten om duimen en vingers bij af te likken en smaak je er de Spaanse keuken. Wie ben ik om de woorden van habitués in twijfel te trekken. De reusachtige descomunal pijama als dessert schijnt een voltreffer te zijn. Flan, ijs, fruit, stroop en slagroom, zorg dat je nog een ruim plaatsje overhoudt. Ongedwongen uit eten doe je op Calle Port 2.

 

Hippe vogels

20626586_10155507637849590_478098995886298389_o

Mag het allemaal wat hipper en meer trendy, dan beland je al snel in de Blue Marlin club. Dit is geen plek voor kinderen, maar wel om opgekleed naar toe te gaan. Heb je wat roebels te spenderen, dan ga je hier in de massa op, maar ben je wel het mannetje bij de vrouwen. Het eten is er van hoogstaande kwaliteit, zeker in vergelijking met de beach clubs bij ons. Wat we je kunnen aanraden bij je champagne? Neem gewoon de sushi, simpel, makkelijk en het blijft niet op de maag liggen. Zo ben je in topvorm om beroemdheden te spotten en kan je je dansbenen nog strekken later op de avond/nacht. Champagne spuiten wordt gewaardeerd!

20626530_10155510321379590_2799820814799881178_o

Wil je de romantische ziel in je loslaten? Dan eet je toch gezellig bij de ondergaande zon. Wil je genieten van een fenomenaal uitzicht dan is Sa Punta een must, wedden dat ze smelt. Vanuit de baai van Talamanca heb je een fantastisch zicht op Ibiza stad en de haven. De internationale keuken verwent blijkbaar je smaakpapillen. De topper? Sa Punta Fine Dining, waar je meest exquise mediterraanse keuken krijgt voorgeschoteld. Terwijl de dj langzaam begint, kan je je op het einde van de avond volledig laten gaan. Het dakterras verdient een speciale vermelding. Waarom vraag je ze niet gelijk ten huwelijk?

19250559_1224603354318256_7753775131838958088_o

Ontbijt

Bon, nu je de hele nacht gezopen hebt, kan je ’s ochtends/’s middags wel een hartig ontbijtje gebruiken? We adviseren je een voedzaam en gezond ontbijten en kunnen je dan ook naar Plaisir doorverwijzen. Ga voor het ‘Campesino’ ontbijt en proef van avocado, ratatouille, asperges, ei en nog wat ‘black pudding’. Ook, als je het hoort draait je maag waarschijnlijk nog eens om, maar volgens onze bronnen is het uiterst effectief. Je kan het natuurlijk ook gewoon bij een tostada houden. Een smoothie erbij en je kan er weer tegen voor 24 uur!

Andere adresjes die je niet voor jezelf wil houden, maar kenbaar wil maken aan de wereld? Laat het ons gerust weten, wij beloven ze niet vertrouwelijk te behandelen!

13323668_893236094121652_7992462853713443867_o

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Het_Eiland popt up op 't Eilandje

Van een pop-up meer of minder, daar kijken we in Antwerpen al lang niet ...

Wij geloven er FERM in

Bio is hip, bio is trendy, maar in sommige gevallen ook stevig overroepen. Het ...

De Hospitality Hoogmis

  De redactie van Whatmatters brengt wel wat tijd in horeca-etablissementen door. Klein, groot, ...

Hosting door Fraai