De nieuwe Rolls-Royce Phantom VIII…585 paardjes pure luxe!

rolls-royce-phantom-viii-6

Londen, de stad waar meer dreamcars rondrijden dan in eender welke andere wereldstad was het decor voor de voorstelling van de nieuwste Rolls, de Rolls Royce Phantom VIII. Volgens het aloude luxueuze merk, 113 jaar om precies te zijn, dan ook de meest luxueuze Roll-Royce ooit.

Wie Rolls zegt, zegt in één adem ook groot, log, bombastisch,… . Vergeet het! Ondanks zijn imposante uiterlijk is deze Rolls, dankzij hun gloednieuwe aluminium ‘Architecture of Luxury’, een pak lichter, een stuk veiliger en nog stiller dan ooit tevoren! Dat ondanks het feit de motor nog steeds een krachtbron onder de waanzinnig grote kap heeft met cijfers die doen duizelen. 6.75L Twin Turbo V12. Goed voor een stoeterij van 585 paardjes! Geef die maar eens hooi! En hoewel het een hele stoet paarden zijn, hoor je ze amper hinniken. Rolls-Royce pretendeert zelfs dat ze de stilste auto op de markt geproduceerd hebben.

De Phantom VIII zit natuurlijk ook vol met de meest moderne gadgets. Denk aan een ‘four camera system’ inclusief ‘helicopter view, night vision en vision assist’. Dat natuurlijk allemaal naast een haarfijn geluidssysteem, waarmee je van de stilste tot de meest luidruchtige auto kan gaan in enkele seconden. Wij kijken even naar onze uittreksels en zien dat wij nog heel veel banners op onze site mogen verkopen alvorens wij met deze patserbak aan de haal kunnen gaan. Een mens mag dromen niet?

rolls-royce-phantom-viii-5

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Wauw, een Audi R8 Spyder, SQ7, RS6 en een Ducati voor 36K per jaar!

Less is more? Vergeet het! Een briljante ingeving van de het leasing departement van ...

Audi's krachtigste cabrio ooit! De nieuwe Audi R8 V10 Spyder Plus

De ingenieurs van Audi kunnen tevreden op vakantie vertrekken. Ze zijn immer klaar met ...

LaFerrari gaat topless

Bij Whatmatters hebben wij geen problemen met topless, integendeel zelfs, we kunnen het zelfs ...