Bodied, een nieuwe rapfilm van (producer) Eminem

‘Will the real Slim Shady please stand up?” “I repeat, will the real Slim Shady please stand up?” Wie kent deze bekende strofe niet? Eminem is dan ook één van de grootste rappers op onze aardkloot. Tegenwoordig legt hij zich ook toe op andere dingen, namelijk film. Niet zozeer als acteur, dit uitje heeft hij al gemaakt met 8 Mile, neen, hij wordt, of beter is producer van Bodied, een film over de harde scene van de battlecultuur, notabene de cultuur waar hij ook in is opgegroeid..

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_68ca

De film is geregisseerd door Joseph Kahn, een bekende regisseur die onder andere ook heeft samengewerkt met Lady Gaga en U2.  De film is ondertussen zo goed als klaar en gaat in première op het Toronto International Filmfestival.

Het verhaal

Bodied gaat over een progressieve blanke student die zijn thesis schrijft over battlerap. Al snel raakt hij geobsedeerd door de keiharde cultuur van battlerappers. Woorden die aankomen, geen genade kennen en je tegenstander dwingen te buigen voor de ultieme vernedering, zo ervaren we alvast de eerste beelden. Wij zijn alvast klaar de film na de release snel mee te pikken. Benieuwd naar een voorsmaakje? Kijk snel even mee!

Tags:

Sponser

Dit vind je misschien ook leuk

Release 'Game of Thrones' seizoen 7 bekend!

Fans van ‘Game of Thrones’ mogen stilaan op het puntje van hun stoel zitten. ...

10 Seksplaten voor een zwoele zomeravond

Het mooie weer zorgt ook voor hogere temperaturen op onze redactie. We kunnen dan ...

Diep gedecolleteerde Rihanna schittert in sexy outfit

Wereldster Rihanna is op vakantie in haar thuisland Barbados. Niet toevallig net op het ...