Wij kunnen niet wachten op Narcos 3…Hier de officiële Trailer!

Een van onze grote Netflix-favorieten op onze redactie komt met seizoen 3, Narcos. Voor zij die afgelopen 2 jaar geleefd hebben op Pluto of schuilkelder in één of andere Afghaanse berg vertellen we kort wat Narcos is. Narcos is een Amerikaanse televisieserie over de DEA-jacht op Pablo Escobar en zijn Medellínkartel van eind jaren 70 tot begin jaren 90 van de vorige eeuw. Het eerste seizoen van de serie ging op 28 augustus 2015 in première. Op 2 september 2016 verscheen het tweede seizoen op Netflix en een aantal dagen later werden een derde en vierde seizoen aangekondigd.

Seizoen 3 dus! En wij hebben alvast de eerste officiële trailer gespot. Wat kunnen we eruit afleiden? Pablo Escobar is ondertussen redelijk dood maar dat wil niet zeggen dat het er rustig aan toegaat, in tegendeel zelfs. De drugsoorlog gaat gewoon lekker hard verder, nadat Escobar het roer heeft overgegeven aan het Cali Cartel. Mannen die er ook niet voor terugdeinzen om mensen zonder genade vol lood te pompen.

Witte lijn, euh bloedrode draad van het verhaal…machinegeweren en wit gepoederde neuzen. Enjoy!

Narcos-Season-3

 

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Temptation Island…Meedoen of niet? Het antwoord van Jill!

De kogel is door de kerk. Vier start volgend jaar alvast met een nieuwe ...

Release 'Game of Thrones' seizoen 7 bekend!

Fans van ‘Game of Thrones’ mogen stilaan op het puntje van hun stoel zitten. ...

Op zoek naar de ultieme bioscoopervaring?

Af en toe pikken we wel eens een filmpje mee, wie niet? In de ...

Hosting door Fraai