Hét zomerse klokje: Nomos Glashütte Ahoi Aqua Neomatik

Ben je voor blauw? Dan hoort dit klokje gewoonweg in je collectie. Zeker als je over blauwe oogjes beschikt is dit het ideale polsjuweeltje. Over welk model we het hebben? De Nomos Glashütte Aqua Ahoi.

Zomers klokje

Met deze stalen automatische horloges uit de Aqua-collectie duik je tot maar liefst 200 meter diep, moest dat dan al nodig zijn, maar vooral je hebt er een rasechte blikvanger mee rond je pols. Er zijn heel wat – licht van elkaar verschillende modellen – verkrijgbaar, maar stuk voor stuk zijn het vrij zomerse exemplaren. Zowel voor de smallere als de bredere pols zijn er opties, want met de kleinste case van 36mm, komen ook de iets minder brede rekels aan hun trekken.

ahoi-link

Ben je niet voor blauw? Geen probleem, misschien is knalrood dan wel wat voor jou…

De gewoven straps zijn steeds in het lichtgrijs of zwart verkrijgbaar en zijn een design van Nomos zelf, gefabriceerd in Frankrijk.

05_NOMOS_Ahoi_Datum_signalblau_mood_suitcase

Onze favoriet? De Ahoi Neomatik Singnalblau met zwarte strap. Past perfect bij onze kijkers!

De kostprijs van deze reeks? Die schommelt tussen de 3.000 en de 4.600 dollar. Niet goedkoop voor een zomers horloge, dat eerder sportief oogt, maar je krijgt er wel de legendarische Nomos kwaliteit voor in de plaats.

NOMOS_Ahoi_neomatik_signalblau

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Geweldig die Mancave on Wheels

Is de ruimte van je mancave ingepikt door de kinderen, is het al huisje, ...

Must Have! Speel binnen het uur ijshockey in je tuin!

De winter komt eraan en dan gaan we altijd eens kijken of de wereld ...

Onobu l Horlogebandjes met een verhaal

Wat Nederlanders met horloges hebben? Geen idee, maar er zijn best wel wat labels ...