Een lantaarn en fantastisch speaker in één!

Wat zou een leven zonder muziek zijn? Weinig, toch? Stijlvolle speakers vinden voor de woonkamer vormt niet echt een probleem, maar outdoor is dat meestal een ander verhaal. Tivoli Audio besloot daar wat aan te doen en met hun Limited Edition PAL BT GLO LANTERN overtreffen ze zichzelf dan ook nog eens, en brengen ze een wel heel fijne speaker op de markt. Een speaker die het best outdoor tot zijn recht komt.

Verlicht je trip

Wat deze speaker verder zo speciaal maakt? De ingebouwde lantaarn met led-verlichting! Superhandig tijdens je trektocht door de bossen en zo zie je op zijn minst welk ongedierte er allemaal rond je tent sluipt. De nieuwe hitsingle van de Romeo’s moet bovendien voldoende zijn om ze te verjagen!

17260566_tivoli-audio-limited-edition-pal-bt_t54e6b6dd

Uiteraard is het speeltje voorzien van Bluetooth en zullen jij en je vrienden hier ontzettend veel plezier aan beleven tijdens het volgende mannenweekendje. Het licht kan met een simpele knop bijgesteld worden en het toestel zelf is met oog voor detail afgewerkt. Zo beschikt het over een lederen draagband om de speaker makkelijk mee te nemen. Volledig opgeladen is de batterij goed voor ongeveer 16 uur plezier.

Tivoli_Header_1500658992

Het doorzichtige design is netjes en met een prijskaartje van 229 roebeltjes, best betaalbaar. Het toestel wordt in beperkte oplage geproduceerd en wereldwijd zijn er dan ook slechts 5.000 exemplaren beschikbaar. En nee, die zijn momenteel nog niet allemaal de deur uit. Bestellen kan nog steeds online!

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Een nieuwe klassieker? De Nike Tiempo Legend 7

We mogen onze beste tijd tussen de lijnen dan achter de rug hebben, dat ...

Trailnest: Monteer gewoon een hangmat bovenop je auto!

Wij zijn geen kampeerders. Als wij met onze redactie met heel ons ‘hebben en ...

Cobra Art opent een exclusieve brandstore in Amsterdam!

Is Cobra Art je bekend? Nee? Dan heb je al heel wat mooie foto’s ...