'Papa, ik lijk steeds meer op jou': Fils & Papa

Soms doet een nieuw label ons nadenken en het gloednieuwe label ‘Fils & papa’ deed spontaan de hitsingle ‘Papa, ik lijk steeds meer op jou”, van Stef Bos in ons naar boven komen. Vader en zo(o)n(en) in dezelfde strakke en modieuze outfit, al dan niet met strikje, het heeft wel wat.

20248352_1385985794788972_2572717400216470977_o

Two of a kind

Dat dacht alvast ook ondernemer Michiel Van Hove die onlangs met het idee op de proppen kwam en besloot fijn afgewerkte hemden te gaan maken, met oog voor detail, voor vader en zoon. De band nog versterken tussen vader en zoon, dat is de achterliggende gedachte van dit concept. We zagen het al eerder bij de zwembroeken van Villebrequin, maar nu kan het dus ook met hemden, en nog eens Belgisch ook.

De hemden worden aan huis afgeleverd, met een raadseltje, mop of uitdaging op de koop toe en een klein verhaaltje. Zo kan het ‘bonden’ onmiddellijk beginnen. De geweldige witte cadeaubox geef het geheel nog wat extra cachet.

Fils-et-Papa-2017-07-26-header-image-home-page-lowres

In augustus komt er via Kickstarter een crowdfunding campagne aan, maar bestellen kan nu al. Je geniet dan van 15% korting op de hemden. Deze worden steeds per 2 geleverd, al kan je wel per stuk bijbestellen, na je initiële order. Er zijn ongetwijfeld lezers met méér kinderen! De prijs? 149 euro voor 2 hemden en strikjes. Er is voorlopig keuze uit blauw, wit en jeans.

Wij overwegen alvast sterk de aanschaf van een setje voor onze boys!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

  • Toon commentaren

Dit vind je misschien ook leuk

De kleurrijke stappers van Shoelia

Kleurrijke figuren, zo zou je de Whatmatters redactie wel kunnen omschrijven. En kleurrijke figuren, ...

Weekendtip: New 'Two Store' in Diest

Whatmatters draagt ‘Fashion’ hoog in het vaandel. We proberen zo goed en zo snel ...

Och, een label meer of minder…

Ach, een merk/label meer of minder, wie kijkt daar nog van op? Wij, iemand ...

Hosting door Fraai