De Matrix PowerWatch werkt om lichaamswarmte!

Waar we ons bij onze smartphone en andere technische snufjes het meest aan ergeren? Zonder twijfel de batterij. We slagen er wel in zonder chauffeur te rijden en naar de maan te vliegen, maar een batterij langer laten meegaan na een dag: nee, dat is onmogelijk.

hq720

Betaalbaar

De Matrix PowerWatch belooft alvast daarmee komaf te maken. Deze smartwatch die op de crowdfunding site Indiegogo verkrijgbaar is, stelt alvast een accu die je nooit moet opladen in het vooruitzicht. Voor een bedrag van 158 euro kan je het horloge nu trouwens al bestellen.

Door de hitte van je lichaam zou het horloge zichzelf opladen. De techniek mag an sich dan alvast geweldig zijn, veel meer dan een hebbeding is deze horloge niet. Het beeld en de resolutie van deze smartwatch vallen zodanig tegen, dat je er waarschijnlijk toch niet mee wil rondlopen. Het enige pluspuntje lijkt het aluminium van het klokje te zijn, dat ook in de luchtvaartindustrie wordt gebruikt.

matrix-powerwatch

De PowerWatch is waterdicht tot op 50 meter, heeft een stappenteller, meet je slaapritme, kortom alles wat een fitnesstracker doet.

Wil je een smartmatch waar een verhaal aanzit en lig niet echt heel hard wakker van de uitstraling van het ding, Dan is de Matrix PowerWatch misschien wel wat voor jou.

Facebook 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponser

Dit vind je misschien ook leuk

Een heel jaar geurvrije kledij zonder te wassen!

Een heel jaar geen stinkende kleren, welke man tekent daar niet voor? Of sta ...

Louis Vuitton gaat op reis met BRITART

Ok, ik geef het toe, ik heb al een tijdje geen bal meer aangeraakt, ...

Cruisen in stijl op de elektrische Avionics V1

Fietsen kan best fijn zijn, maar soms is het trappen er teveel aan. Avionics, ...