Louis Vuitton goes smartwatch: Tambour Horizon

Smartwatches, zijn nog steeds niet doorgebroken. Apple en Samsung hebben het al geprobeerd, maar falen tot nu toe jammerlijk. Misschien omdat de toegevoegde waarde te beperkt is om de al bij al lelijke digitale uitstraling te verantwoorden? Geef ons maar een stijlvoller klokje!

Luxe rond je pols

Het luxemerk Louis Vuitton – gekende onder meer de handtassen en toilettasjes waar zowat elke voetballer ter wereld mee rondloopt – werpt zich nu ook op de smartwatches. Uiteraard hangt aan deze klokjes een pittig prijskaartje vast, maar je krijgt er natuurlijk wel een heleboel uitstraling voor in ruil.

Louis-Vuitton-Tambour-Horizon-Smartwatch-03

Het gaat om een klokje met een kast van 42 mm en voor mannen maar liefst 30 verschillende bandjes. Het uurwerk heeft een robuuste en stoere uitstraling en draait op Android 2.0. Technisch moet dit uurwerk niet onder doen voor de andere op de markt, het is van alle snufjes voorzien.

De Tambour Horizon mikt resoluut op de globetrotter met verschillende applicaties dat het reizen rond de wereld een stuk comfortabeler verloopt. Zo is er de ‘My Flight’ toepassing waar je al je gegevens over je toekomstige vluchten kan vinden en de ‘City guide’ functie die je de hotspots wijst in de 7 meest bezochte steden ter wereld.

Louis-Vuitton-Tambour-Horizon-Connected-Smartwatch-aBlogtoWatch-11-1

Allemaal leuk die snufjes, maar ook de gewone functies die elke andere smartwatch tegenwoordig heeft zoals, bellen, en e-mailmeldingen en stappen tellen zijn natuurlijk voorzien.

De Louis V smartwatch is in 3 varianten verkrijgbaar en schuif je rond je pols voor om en bij de 2.200 euro, voor een bandje mag je op een 265 euro rekenen.

Tambour-Horizon-Black_Face

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Verras je moeder eens!

Cadeaus, wie kan daar nu ooit genoeg van krijgen? Wij alvast niet en onze ...

Whatmatters APP-review: “Die With Me”…chatten met slechts 3% batterij!

Waarom wij met twee iPhones rondhollen tegenwoordig? Wel, omdat wij als beetje influencer/blogger/redacteurs constant ...

Betaalbaar Belgisch klokje

Onze voorliefde voor fijne klokjes is ondertussen genoegzaam bekend. De modellen van PONTIAC, een ...

Hosting door Fraai