Weekendmadeliefjes 25

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie zondagmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Geniet ervan!

Foto’s: Pinterest

Tags:

Sponser

Dit vind je misschien ook leuk

Sabine van Diemen, niet enkel een illusie!

‘There is now business like show business”, ons moet je het niet meer vertellen ...

Knappe Foodie Dominique Temmerman leert ons eten

Dat wij niet altijd even gezond omgaan met onze eetgewoonten kunnen we niet ontkennen. ...

De goede genen van Sofia Resing

Nu hebben we al heel wat vrouwelijk schoon uit België en Nederland in ons ...