De safe die je in je man cave moet hebben!

Krijgen jouw dure horloges en spulletjes ook weleens pootjes? Met de MAN SAFE van Brownmans Safe behoort dit tot het verleden. Met deze safe berg je je polsjuweeltjes veilig achter slot en grendel en dat nog op een uiterst stijlvolle manier ook.

Sterk staaltje design

Hoewel het bedrijf al sinds 1980 bestaat pakken ze pas sinds kort met echte juweeltjes uit. De Man Safe moet gewoon een plekje krijgen in je man cave, daar is geen weg rond. De fabrikant van deze pareltjes is overduidelijk thuis in safes en het beveiligen van dure spulletjes, maar geeft aan dit exemplaar wel een heel exclusief en afgelikt uiterlijk mee. Je zou bijna de safe zelf willen stelen!

ManSafe__0001_luxury-watch-safe

In de eerste plaats is deze safe voorzien op horloges, er is immers een geïntegreerd opwindsysteem voorzien, maar ook andere waardevolle spullen kunnen er in opgeborgen worden. Beveiliging in mogelijk door middel van een cijfercombinatie en/of vingerafdruk.

Deze safe weerstaat kogels, komt ongeschonden uit een brand en is in verschillende maten te krijgen. Ook al heb je niets waardevols in huis, de Man Safe moet je eigenlijk gewoon hebben!

066880e65c3e0bc78c7e5686663d37aa

 

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

New York Incredibles l Amsterdamse uurwerken

New York Incredibles, met zo een naam verwacht je dat deze puike klokjes natuurlijk ...

Op zoek naar de ultieme bioscoopervaring?

Af en toe pikken we wel eens een filmpje mee, wie niet? In de ...

Vissen met maten doe je zo!

Wie gaat er niet graag een dagje vissen met maten? Neen, we hebben het ...

Hosting door Fraai