Zie hier de eerste minuten van 'Spiderman Homecoming'

Spider

Ben je een echte Marvelfan en zit je op hete kolen te wachten op de avant-première (14/7) of officiële release van ‘Spiderman homecoming’, dan hebben we goed nieuws. Wij hebben alvast een proevertje van 4 minuten over Peters’ escapade in Berlijn. Voor de niet-kenners…dat is die trip naar Berlijn waarbij Peter ineens het schild van Captain America pakt in Civil War en alle fans compleet door het dolle liet gaan. Het geeft in de vorm van een vlog een uniek kijkje ‘achter de schermen’ van dat epische moment dat zo deze nieuwe Spiderman inleidt! Vloggen integreren in een film…actueler wordt het niet.

Wat we vooral te zien krijgen is het enorme enthousiasme waarmee Tom Holland acteert. Hij speelt met een studentikoze nonchalante charmante flair een Peter Parker die geen idee heeft wat hem allemaal overkomt en zichzelf door de meest bizarre situaties heen praat. Kenners zeggen dat het een nog betere versie is van Andrew Garfield of Toby Maguire. Iets wat kan tellen natuurlijk. Benieuwd? Oordel gerust zelf maar!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Dit zeggen fans van onze Rode Duivels na een kurkdroge 0-0 nooit! (Video)

Wat fans van de Rode Duivels (in normale omstandigheden) nooit zeggen… Of misschien net ...

Het moment waarop GTA Terminator 2 ontmoet

I’ll be back! Een uitspraak met een stevige dosis nostalgie op onze redactie. Misschien ...

Actua: Is het (fiscale) rijk van hybride wagens uit?

Het kon niet uitblijven. Onze ministers hebben geld nodig en dat gaan ze zoeken ...

Hosting door Fraai