Een brommer, fiets of moto? Noem het gewoon de Munro 2.0

Chinezen zijn met veel en ze kunnen veel, naast koken ook elektrische motors bouwen zo blijkt. Al moet je wel een fan zijn van een soort van crossover van een fiets, brommer en motorfiets. Dat is immers waar de MUNRO 2.0 nog het meest op lijkt.

bike_cam024-03comp

Een elektrische kruising

De motor vernoemd naar Burt Munro, een rekel die in 1967 een nieuw snelheidsrecord wist neer te zetten, is een elektrisch exemplaar, maar dan wel in een heel hip jasje. Het ding weegt amper 35 kg, terwijl de motor in het voorwiel zit. De accu’s zorgen ervoor dat je ongeveer 100 km ver komt zonder opladen en je een maximum snelheid haalt van 96 km/uur. Let wel als je de motor tot het uiterste drijft haal je de 100 km nooit.

20160331051344747

Ben je op zoek naar een makkelijk hanteerbare motor, die uiterst licht is en ongetwijfeld monden zal doen openvallen, dan is de Munro 2.0 misschien wel iets voor jou.

Momenteel moet je nog wel een mondje Chinees kennen om er eentje te bestellen, maar daar komt ongetwijfeld snel verandering in!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponser

Dit vind je misschien ook leuk

Wauw! BMW haalt R5 van onder het stof

Niet dat we zo oud zijn maar bij een R5 denken wij vooral aan ...

De minimalistische monsters van Clockwork Motorcycles

Ooit kopen we misschien wel een motor, voorlopig heeft de midlifecrisis echter nog niet ...

Lamborghini verpulvert records met nieuwe krachtpatser!

Nog lichter, nog krachtiger en waanzinnig snel…zo stelden de Italianen de Lamborghini Huracán Performante ...