Breaking

Een heel jaar geurvrije kledij zonder te wassen!

Gadgets / STUFF / 17 June 2017

Een heel jaar geen stinkende kleren, welke man tekent daar niet voor? Of sta jij graag te wassen en te plassen, we dachten het niet!

Een heel jaar geen stank

De rekels achter Freshback komen met een geniale oplossing: met een simpele behandeling blijven je kleren een jaar lang bacterie- en geurvrij! Of je nu gaat sporten, fitnessen of andere lichamelijke activiteiten onderneemt de Deep Fiber Fusion garandeert dat je een geurvrij jaar.

freshback-SPORT-Biker_EN

Behandel je nieuwe of oude kleren met het product en Freshback garandeert resultaat. Je kan het product gebruiken bij een handwas of in een reguliere wasmachine. Het gaat om een onschadelijke behandeling die bij alle stoffen werkt. Te mooi om waar te zijn?

1800x1220_1

Momenteel zoekt Freshback nog geld via Indiegogo. Met nog heel wat tijd op de teller is het budget bijna gehaald, dus je mag er vrij zeker van zijn dat het product op de markt komt. Voor 12 dollar haal je één doos in huis. Deze doos garandeert je 25 wasbeurten lang de ultieme frisheid.

hier

Tags: ,Kevin Stickens
Freelance copywriter (ravissant.be), websitebouwer, merkenbouwer (contextisking.be) en fulltime levensgenieter. Co-founder en redacteur van Whatmatters.be
Previous Post

Weekendmadeliefjes 21

Next Post

Lease eens een koptelefoon!

0 Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published.


More Story

Weekendmadeliefjes 21

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet...

17 June 2017
UA-72571897-1