Het moment waarop GTA Terminator 2 ontmoet

I’ll be back! Een uitspraak met een stevige dosis nostalgie op onze redactie. Misschien wel 100 keer hebben we deze film in onze jaren bekeken en vonden we Arnie een ware held zonder bij zijn verschrikkelijk Oostenrijks Engels accent stil te staan. Maar veel verder dan 100 keer opnieuw de film afspelen gingen we niet. Dan zijn er zeker anderen, die Arnold Schwarzenegger op hun arm laten tatoeëren of gewoon nog zotter, de hele film na spelen in GTA, niet toevallig ook één van onze favoriete games op onze PlayStation.

De Russische computernerd, mja we kunnen het ook niet anders verwoorden,  die dit realiseert gaat door het leven als Kramer’s Media. Ettelijke uren heeft hij er zich mee moeten bezighouden want zowaar heel het verhaal van Terminator 2 passeert de revue. En als we spreken over heel het verhaal, jawel, heel het verhaal! Motorachtervolging, de flashbacks onder leiding van John Connor, T-1000 Terminator die smelt,…alles komt komt ‘back’.

Haal alvast een groot pak chips of een zak popcorn, biertje ‘dabei’ en leg u achterover in de sofa voor een spektakel van ongeveer 1u! Enjoy!

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters leert je NAT scheren!

Ga altijd voor nat! Als je je de vraag stelt waarom we nat scheren verkiezen ...

Datingapp WING laat je vrienden je koppelen!

Datingapps, wij mannen én vrouwen natuurlijk schijnen en maar niet genoeg van te krijgen, ...

De 3 mooiste nieuwe horloges van de beurs van Genève

Tijdens het Salon International de la Haute Horlogerie in Genève werden weer heel wat peperdure ...