JA! Er komt eindelijk een TOP GUN 2!

31 jaar geleden, in 1986 om precies te zijn zette één film de wereld van vele jongens op zijn kop. Top Gun. Na het zien van deze heerlijke actiefilm met onder andere Tom Cruise en Val Kilmer wilde iedere jongen nog maar één ding, zo ook ondergetekende, straaljagerpiloot worden. Want zeg nu zelf…wie wil er niet met een Ray Ban Aviator op de neus met een F14 Tomcat een paar Jappen, of hou het op Noord-Koreanen de dag van vandaag, uit de lucht knallen?

Hoofdrolspeler van toen, Tom Cruise was in Australië om zijn nieuwe film The Mummy te promoten bij het ochtendprogramma Sunrise toen hij het langverwachte nieuws vertelde. “It’s true, yeah it’s true,” the actor revealed. “You know what? I’m going to start filming it probably in the next year. I know, it’s happening, it is definitely happening.”

Wanneer de opnames beginnen, laat staan wanneer de film uitkomt, is nog niet bekend, maar neem maar gerust van ons aan dat er een run op Ray-Bans en straaljager-simulators gaat komen! En om even in de mood te komen…hebben we alvast nog leuke beelden van toen opgesnord!

 

 

Tags:

Sponser

Dit vind je misschien ook leuk

9 tips voor de perfecte foto

We geven het volmondig toe, we spelen soms leentjebuur bij onze Noorderburen. We hoeven ...

Ontbijten in Vegas met creatieveling Inja van Gastel

“I smell your sweat on my skin…Breakfast in Vegas on cocaine and gin”…Wie kent ...

De man achter onze held…Tom Waes

Soho, de wijnbar in Antwerpen op een vrijdagnamiddag. We hadden een uur in onze ...