Word dé baas op het werk! Oorlogje spelen met de tandenstoker kruisboog!

Sommige noemen het het Royco-moment, anderen doen dan weer geheel andere dingen om zich even te ontspannen op kantoor. Voor echte bazen, die het minute-soepje liever aan zich laten voorbijgaan en vooral zij die het niet kunnen laten wat collega’s te dissen, is er een fantastisch nieuws. Na het nog redelijk pijnloze houten elastiekjesgeweer, is er nu zowaar de dodelijke humeurtreffer, de Toothpick Crossbow.

De Toothpick Crossbow, is hét speeltje om je de meest gehate vent van het kantoor te maken en dit voor slechts $20. Naast tandenstokers is het ding ook compatibel met oorstokjes. Daar wij geen ‘watjes’ zijn (wat een woordspeling) en volgens ons een beetje pijn geen kwaad kan, prefereren wij wel het scherpere alternatief.

Toch willen we mensen waarschuwen die zich als een ware Willem Tell willen bewijzen door die sappige ongespoten #Vegan bio-appel van die fruit- en noten-etende collega haar hoofd te schieten. Een tandenstoker wil je echt niet in je oog geschoten zien worden…tenzij je aast op een C4 natuurlijk.

Bestellen kan hier. Have Fun!

Manners-tandenstoker-kruisboog-3

Manners-tandenstoker-kruisboog-2

Dit vind je misschien ook leuk

Remake 'Loft' in Amsterdam?

We zijn gepakt in snelheid. Daar wij onze tenten de laatste maanden wel meer ...

(Ver)koop last-minute je reis!

Heb je al ooit een vakantie moeten annuleren? En natuurlijk had je net dan ...

Unieke cadeaus voor 'echte' mannen!

Omdat het nogal lang geleden was, dat we nog een fijne webshop aan onze ...

Hosting door Fraai