Word dé baas op het werk! Oorlogje spelen met de tandenstoker kruisboog!

Sommige noemen het het Royco-moment, anderen doen dan weer geheel andere dingen om zich even te ontspannen op kantoor. Voor echte bazen, die het minute-soepje liever aan zich laten voorbijgaan en vooral zij die het niet kunnen laten wat collega’s te dissen, is er een fantastisch nieuws. Na het nog redelijk pijnloze houten elastiekjesgeweer, is er nu zowaar de dodelijke humeurtreffer, de Toothpick Crossbow.

De Toothpick Crossbow, is hét speeltje om je de meest gehate vent van het kantoor te maken en dit voor slechts $20. Naast tandenstokers is het ding ook compatibel met oorstokjes. Daar wij geen ‘watjes’ zijn (wat een woordspeling) en volgens ons een beetje pijn geen kwaad kan, prefereren wij wel het scherpere alternatief.

Toch willen we mensen waarschuwen die zich als een ware Willem Tell willen bewijzen door die sappige ongespoten #Vegan bio-appel van die fruit- en noten-etende collega haar hoofd te schieten. Een tandenstoker wil je echt niet in je oog geschoten zien worden…tenzij je aast op een C4 natuurlijk.

Bestellen kan hier. Have Fun!

Manners-tandenstoker-kruisboog-3

Manners-tandenstoker-kruisboog-2

Dit vind je misschien ook leuk

Nooit meer aankomen met lauwe drank: Blitzen

Onderweg naar een feestje nog stoppen voor een fles en maar al te goed ...

Speciaalbieren in een box

Pakjestijd mag dan weer op zijn einde lopen dit jaar, maar ook volgend jaar ...

Beltbox: Valse kattengejank is nog nooit zo aangenaam geweest

Ben jij ook niet gezegend met een stem die Koen Wauters, Bart Peeters of ...

Hosting door Fraai