Stijlvol de oortjes beschermen: Knops!

Terwijl we jullie eerder deze week nog 3 headphones om van te smullen voorschotelden, gaan we vandaag preventief aan het werk, de festivals zijn begonnen! Stijlvolle earplugs om het gehoor te beschermen waren tot op de dag van vandaag onbestaande, maar daar brengt Knops verandering in!

Manners-Knops-stijlvolle-oordoppen-5

Stijlvolle gehoorbescherming

Knops, een nieuw Kickstarter project, lanceert stijlvolle earplugs die akoestisch verstelbaar zijn. Wat? Ok, opnieuwe Knops lanceert earplugs die niet alle geluid buiten houden, maar die je zelf kan regelen en bijstellen en ze zien er nog ontzettend strak uit ook. Op de Knops zitten vier standen waardoor je het geluid zonder demping, of met 10,20 of 30 decibel kan dempen.

Het toestelletje is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en heeft de look van een klassieke volumeknop. Hou er rekening mee dat je dronken vrienden dit ontzettend geinig gaan vinden om aan te draaien…

Zwart met een gouden randje

Op de website kan je effectief het effect van de Knops op het volume testen en kan je ook al een bestelling plaatsen, er zijn al genoeg centjes opgehaald dus de Knops komen er aan. Wij vallen alvast voor het zwarte exemplaar met gouden randje.

Momenteel bestel je nog voor 63 euro een setje als early bird. De Amsterdammers beloven het te leveren tegen november van dit jaar. Te laat natuurlijk voor de zomerfestivals van dit jaar, maar ook op concerten en zelfs thuis als je eens in volledige stilte wil lezen of werken ga je er plezier aan beleven.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Triumph pakt uit met een mountainbike!

Triumph ken je waarschijnlijk wel van de motors, maar sinds kort brengen ze ook ...

Wrensilva Sonos Edition: muziek beluisteren met stijl

Wie van een streepje muziek houdt en dat stijlvol wil beluisteren kent Wrensilva waarschijnlijk ...

Apple pakt uit met iPhone 8, 8 Plus en X!

Het moment dat de eerste bladeren van de bomen beginnen vallen, is het meestal ...

Hosting door Fraai