Nooit meer meurende sporttas!

Ok, ik geef het toe, het is best al eventjes geleden dat ik een gym van dichtbij heb gezien. Andere prioriteiten en een weerbarstige rug liggen aan de basis: je wordt ouder papa. Typisch aan iedereen die naar de gym trekt is trouwens de sporttas, die af en toe ook wel eens in de wagen wordt vergeten en die na een paar dagen een heerlijk aroma begint te verspreiden. Herkenbaar?

cr-paqsule

Nooit meer geurtjes

Daar komt nu echter een einde aan, op Kickstarter vind je immers de PAQSULE, een sporttas die niet alleen je smartphone oplaadt, maar ook de inhoud verfrist en schoonmaakt. Deze features zijn nog maar het topje van de ijsberg, in totaal zijn er 20.

Via een druk op de knop van de app reinig je alles wat in de sporttas zit, ideaal voor de single man, nee? Uiteraard kan je de tas ook mee op reis nemen. Verder is er nog ruimte voorzien voor een laptop, zit er een aparte toilettas bij en zijn er meer dan genoeg vakjes. Nu hebben we al mooiere sporttassen gezien, maar lelijk is de Paqsule zeker niet. Na 72 uur is je tas wel aan een oplaadbeurt toe. 

Paqsule_Header_1489608382

Met de techniek achter de tas gaan we jullie niet vervelen, maar het gaat om een chemisch proces dat ultraviolet licht met zuurstof combineert om de inhoud te steriliseren. Uiteraard moet je niet verwachten dat klodders modder die nog aan de schoenen hangen na de voetbalwedstrijd zullen verdwijnen, maar voor de gym is de tas perfect geschikt.Momenteel tik je deze tas op de kop via Kickstarter voor 229 dollar. De levering is voorzien rond juni.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Goedmaakseks is GEEN oplossing!

Heb je weer eens kletterende ambras gemaakt en wil je het met een potje ...

Slim & stijlvol

Smartwatches zijn meestal geen streling voor het oog en fitness trackers vaak nog minder. ...

Luxury For Men en Iordanov vodka: het perfecte stel

Soort zoekt soort Wat er gebeurt als 2 topmerken gaan samenwerken? Dan ontstaat er ...

Hosting door Fraai