3 fijne horloges onder de € 100

Soms hoef je geen fortuin uit te geven om stijlvol voor de dag te komen. Natuurlijk kan je sparen voor een Rolex, maar weet dat het ook goedkoper kan. Zelfs onder de € 100 kan je best al wat aardige klokjes rond je pols hangen. In dit artikel vind je alvast 3 exemplaren waarmee je zonder blozende kaken de mouwen kan opstropen en je toch geen gat in je financiën slaat.

 

Komono Winston Royale Black – € 89

Komono kan natuurlijk niet ontbreken in ons lijstje. Dit label combineert hipheid met een aantrekkelijke prijs. In hun gamma vind je heel wat klokjes onder de 100 euro. Onze favoriet? De Winston Royale Black! Minimalistisch en strak.

KOM-W2352_1

Cheapo Nando Navy Silver – € 70

Ok, de naam is misschien een beetje fout, maar wie ligt daar wakker van. De Nando Silver duikt nog een stevig stuk onder het voorziene budget en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Deze Zweden mikken op een divers publiek en hebben nog heel wat meer uurwerken in de aanbieding tegen een zacht prijsje.

166664-0286_5

Sekonda Equinox – € 69

Voor 69 euro kan je toch niet zonder lopen. Deze stijlvolle zwarte Equinox van Sekonda kost quasi niets en je krijgt er nog 2 jaar garantie op ook. Ze verkopen al jaren heel wat uurwerken in Groot-Brittanië. 

1140-1446129104-3360

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters doet beroep op een player!

Als het op ‘playen’ aankomt, moeten we toegeven dat wij op onze redactie weinig ...

Vifa Stockholm, Deense deuntjes!

Op zoek naar een stijlvolle speaker en wil je eens wat anders dan de ...

De Lenovo Moto G5 en G5 Plus: Betaalbare prestaties

Terwijl de grote jongens iPhone en Samsung strijden om het marktaandeel, zijn er ook ...