Tips van jonge miljonairs!

Rijk worden, wie wil dat nu niet? Terwijl wij ons de pleuris werken, proberen het anderen via de lotto, maar allemaal zouden we af en toe wel eens willen zwemmen in het geld. Roebels mogen dan volgens de verhalen wel niet gelukkig maken, maar ongelukkig lijk je ons er ons ook niet van te worden. Rij die Maserati maar al voor

Maar hoe word je nu op vrij jonge leeftijd al miljonair? Wij wisten alvast een aantal miljonairs – ja, we kennen er, maar komen qua vermogen écht niet in de buurt – te strikken en deze kerels gaven ons alvast de volgende tips:

 

Zorg voor verschillende inkomstenbronnen

Minsten 3 inkomstenbronnen lijken nodig om het als jonge kerel tot miljonair te schoppen. Werk je in loondienst, zoek daarnaast dan ook andere manieren om je geld te verdienen. Investeer in vastgoed, beleg je geld, speel op de beurs of investeer in een beloftevolle start-up. Wat ons betreft ga je in de criminaliteit, maar meerdere inkomstenbronnen zijn nodig!

20150819160637-money-in-hand-success-bills

Investeer je spaargeld

Spaar in het begin van je carrière als een bezetene en blijf er met je tengels af. Zorg dat je met minder kan rondkomen dan je in principe kan uitgeven. Op een gegeven moment kan je dit spaarpotje dan gaan investeren in zaken die je weer verder helpen op je pad naar rijkdom. Geld maakt geld, geloof ons maar!

 

Bescheidenheid siert

Op een gegeven moment begint het geld binnen te lopen, met een stevige cashflow tot gevolg. Dit stop je uiteraard niet onmiddellijk in auto’s, jachten of vrouwen. Je hoeft niet te leven als een monnik, maar stel wel voor jezelf wat regels op.

103646383-GettyImages-88760293c

Investeer in jezelf

Lees, volg bijkomende opleidingen, luister naar mentors en probeer nieuwe inzichten te vergaren. Alleen zo kom je op nieuwe ideeën op je rijkdom verder uit te bouwen. Uiteraard moet je een pro zijn in waarmee je je geld verdient, maar een beetje algemene/actuele kennis is nooit slecht. Zo ben je op zijn minst een man van de wereld.

 

Neem (berekende) risico’s

Wil je echt roebels scheppen dan moet je bereid zijn om risico’s te nemen. Je job opzeggen, je spaarcenten investeren en voor een eigen onderneming gaan. In loondienst blijven is echt wel de traagste manier om rijk te worden.

how-to-become-a-millionaire-before-30

Omring je met de juiste mensen

Wie bewonder je? Aan wie spiegel je je? Zoek gelijkgestemden op die begrijpen waar je mee bezig bent en je kunnen adviseren. Miljonairs denken anders dan de meeste mensen.


Hecht niet te veel waarde aan een studie

Wist je dat heel wat miljonairs hun studies niet hebben afgemaakt. Bill Gates, Richard Branson, John de Mol, inderdaad …

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Tafeltennis in stijl!

Vroeger hadden we Saive, maar toen die er mee kapte verdween tafeltennis helemaal uit ...

Next level ondergoed van Björn Borg

Er was een tijd, dat niemand zijn broek naar beneden kon stropen, of je ...

Sociale media op zijn puurst…Vero, de nieuwe app die Instagram moet doen vergeten

Instagram…800 miljoen actieve gebruikers en in handen van Facebook. Met dit in het achterhoofd ...

Hosting door Fraai