Koning Hans komt terug naar België

Hans Teeuwen? Ofwel ben je een ontzettende fan van deze Nederlandse stand-up comedian/cabaretier, ofwel vind je hem helemaal niets. Een tussenweg is er vaak niet bij Hans.

Terug in februari

In elk geval in februari verkocht de man in één dag 13 shows uit, dus een publiek is er alvast voor in België. Heel de zomer speelde hij alles plat en meer nog, hij voegde nog een extra show toe. Reden genoeg om volgend jaar dit kunstje nog eens te herhalen. Kwestie van het Belgische publiek te verwennen en ongetwijfeld ook de kassa te spekken.

Op 4 data in februari plant hij alvast een optreden in de vernieuwde Koningin Elisabethzaal in Antwerpen en in het Capitole in Gent. Tickets kan je in elk geval vanaf zaterdag 19 november in de wacht slepen en er snel bijzijn zal ook nu het credo zijn.

ht-affiche

Tickets kan je overigens hier bestellen.

Wat je mag verwachten? Echte rancune! Een bonte avond waar belangrijke mensen en instituten vakkundig worden afgemaakt. Verder gaat Hans ook praten over zijn zwaktes, zijn narcisme en hardnekkige softdrugsverslaving. Op expliciet verzoek van Hans geven we ook nog even mee dat ook ‘wijven’ welkom zijn en dan waarschijnlijk bij voorkeur op de eerste rijen.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

13 AMPS of hoe op DJ-talent geen leeftijd staat!

Nee, ze mag nog niet drinken, nee ze mag eigenlijk zelfs geen discotheek binnen ...

Zie hier de eerste minuten van 'Spiderman Homecoming'

Ben je een echte Marvelfan en zit je op hete kolen te wachten op ...

Ink Master: Meesters der Lage Landen, komt naar België & Nederland!

Niet dat we bang zijn voor naalden, maar tot op heden zijn we tattoo ...