BangFit: Een opwindend spel dat je conditie én je seksleven verbetert!

We bekennen, we hebben even onze browse geschiedenis gewist na het schrijven van dit artikel. Gewoon om wat gezeik te voorkomen. Hoewel onze eigenste knappe deernes bij hoog en laag blijven beweren geen problemen te hebben met wat pikantere sites in onze favorietenlijst, nemen we hier toch het zekere voor het onzekere. Uiteraard weet een vrouw achter een Whatmatters-redacteur dat dit alleen maar om professionele redenen aangeklikt wordt, gniffel gniffel…

Soit, daar gaat het ook niet over vandaag. Wat dan wel? PornHub, één van de bekendste gratis online pornokanalen lanceert BangFit, een nieuw spel met een heel bijzondere work-out. En ja zenne, het is wat je denkt wat het is als je de naam hoort. BANG – FIT. Onder het motto ‘seks is de sleutel tot een betere conditie’ brengen de dekselse rekels en rekelinnen van Pornhub wat fitnessoefeningen uit. Oefeningen die je in de plaatselijke Basic Fit maar beter achterwege laat. We willen je de verontwaardigde blikken besparen, laat dat duidelijk zijn.

Het spel heet dus BangFit en is supermakkelijk in gebruik. Je surft gewoon naar de website en verbindt je smartphone met het spel. Druk op play, doe de mannetjes na en de ‘sexercise’ kan beginnen. Zo simpel kan het leven zijn. Wij hebben alvast een reden gevonden om opnieuw aan het fitnessen te slaan! Jullie ook? Geniet ervan!!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

8 dingen die je NIET doet tijdens een blowjob!

We winden er geen doekjes om vandaag…het moment je lief met een dodelijke blik ...

Noorse vrouwen komen het vaakst, Braziliaanse het luidst klaar!

Bij Whatmatters lezen we heel wat studies, de één al wat interessanter dan de ...

3 keer sauna, 3 keer anders

Of het nu in de tuin is of binnen: een sauna kan deugd doen. ...

Hosting door Fraai