2 keer vers in Antwerpen

Gezond eten, tegenwoordig met een kokende vriendin in huis (toch in mijn geval, dank u bol) is dat al een stuk makkelijker, maar als man alleen was het een drama. Werd er niet uitgebreid op sterrenniveau getafeld dan was het ongetwijfeld pizza of kebab van Ali, de bevriende uitbater van shoarmazaak ‘Het al weken draaiend spit’. Nee, de darmpjes verzorgen was niet bepaald een prioriteit, hoewel we geen gram bijkwamen.

Geef je voeding gezonde FUEL

13620215_1019711908063925_7776205178015076102_n

Gelukkig zijn er sinds kort 2 valabele alternatieven in Antwerpen, de rest van België zoekt het voorlopig maar even uit. Hoewel we er vrij zeker van zijn dat FUEL snel gans het land zal veroveren. FUEL staat immers voor GEZONDE kant-en-klaarmaaltijden. Een professionele chef staat in voor de bereiding en de voedingswaarden worden nauwlettend door een voedingsdeskundige in de gaten gehouden. Wie heeft er ooit gezegd dat fast food moet druipen van het vet.

Onbewerkte, verse, biologische en seizoensgebonden ingrediënten, een beproefd recept uit de sportwereld vindt zo zijn weg naar je thuis. Maxim Montens de oprichter, voorziet maaltijden in verschillende porties en de gerechten zijn steeds verkrijgbaar met vlees, vis of vegetarisch.

Met prijzen tussen de 11 en de 14 euro worden deze gerechten in Antwerpen netjes bij je thuis geleverd of vallen ze op te pikken bij een afhaalpunt .Gewoon proberen. Lees meer op de site of volg het bedrijf op Facebook of Instagram.

Banner_vegi_2048x2048

Gewoon vers op het Zuid

En daar stopt het niet voor de verwende Antwerpenaar. Recent smeet ook VERS ZUID de deuren open. Vers bereide salades en shakes brengen nu al horden volk op de been. Eigenaars An Cambré en Nelly Snoeys kregen bij de opening al een serieuze rij te verwerken. Zou er een markt voor zijn?

Ook hier is vers het credo en zijn de huisbereide gerechten een voltreffer. Wordt er tegenwoordig nog gekookt thuis? En wij maar denken dat we bij Whatmatters uitzonderingen waren.

Ben je op pad in het Antwerpse Zuid ga dan zeker deze zaak eens ontdekken op de hoek van de Kloosterstraat en de Kronenburgstraat. Momenteel is de site nog niet online, maar deze valt hier binnenkort te ontdekken.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De ‘Sinot Nature’ is onovertroffen

We kunnen het niet bijhouden van het gratis spul dat we tegenwoordig krijgen aangeboden, ...

GLTCH, een nieuwe conceptstore in Antwerpen

Eenheidsworst is er toch al genoeg nee? De ene winkel is vaak de andere ...

Met je Aston Martin op het water? De AM37!

Wat je krijgt als de luxe jachtenbouwer Quintessence en het prestigieuze Aston Martin samenwerken. ...

Hosting door Fraai