5 ‘Celebrity Islands’ om bij weg te dromen

Uiteraard bezoeken we, levensgenieters als we zijn bij Whatmatters wel eens een eiland. Een tripje naar Santorini, een huwelijksreis die uiteindelijk zonder partner doorging naar de Cookeilanden, we we verwennen onszelf wel, zelfs als de bruid last minute afhaakt. Maar een eigen eiland, nee daar reikt ons budget niet ver genoeg voor.

Heel wat celebrities hebben echter geen enkel probleem om de portefeuille te trekken en een eigen, vaak zonovergoten eiland op de kop te tikken. Speciaal voor onze lezers, brengen we de 5 meest in het oogspringende bergjes in zee in kaart. Omdat we weten dat jullie van wel wat verfijning en ontspanning houden.

Necker Island – Maagdeneilanden – virginlimitededition.com
Richard Branson

Dat dekselse Richard een gewiekst en flamboyant zakenman is, is algemeen bekend. Sowieso ligt deze kerel dan ook in de bovenste schuif bij Whatmatters. Genereus als hij is stelt hij ook zijn eiland, met resort ter beschikking van al wie het wil en ongeveer $ 47.000 per dag kan missen. Zeilen, tennissen, snorkelen omgeven door luxe en als afsluiter nog een klein feestje, alles kan en mag. De kamers zijn om duimen en vingers bij af te likken en het fantastische koraalrif krijg je er zomaar bij, nu ja zomaar …

Blackadore Caye – Belize – restorativeislands.com
Leonardo Di Caprio

Dat vriend Leo een groene jongen is, dat weten we al langer. We veronderstellen dus dat hij naar zijn eiland zwemt of roeit. Dit eiland dat al sinds 2005 in zijn bezit is, kostte hem meer dan een miljoen, maar hij kreeg er dan ook wat voor in de plaats. Het eiland ligt in elk geval op een steenworp van de Great Barrier Reef en zal binnenkort een luxueus resort huisvesten, maar dan wel ecologisch verantwoord. Het resort zal volledig op hernieuwbare energie draaien, een educatieve functie krijgen en de focus leggen op duurzaamheid. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan de luxe, dus met geld smijten kan je er nog altijd! Wie weet kan je wel een drankje nuttigen met Leo zelf een boompje opzetten over ozon.

Blackadore 2

Blackadore 1

Leaf Cay – Bahamas – leafcayresort.com
Nicolas Cage

Hoewel Nicolas Cage bekend staat als redelijk geschift, was hij toch verstandig genoeg om een eilandje te kopen. Dit gebeurde in 2006 voor om en bij de 3 miljoen dollar, toen ging het nog wel iets beter met zijn carrière. Er zijn meerdere luxe hotels op het eiland te vinden en landen kan je op de lokale landingsbaan. Kom je met de boot? Geen probleem, aanmeren in de privé-jachthaven is ook mogelijk. Heb je wat budget over dan kan je er ook een villa kopen. De leukste activiteiten? Haaien voederen en zwemmen met de zwemmende varkens, als dat geen argumenten zijn!

Rooster Cay – Bahamas
Eddie Murphy

De iets oudere lezer zal zich het hilarische smoelwerk en de kenmerkende lach van deze Amerikaanse komiek nog wel herinneren. Volgens de geruchtenmolen kwam Eddy met maar liefst 15 miljoen dollar over de brug om dit ongerepte eilandje te bemachtigen. Sinds 2007 mag hij het eiland dat kort bij de hoofdstad Nassau ligt het zijne noemen. Op dit moment zou er nog geen resort op het eiland zijn, als je geen inkomen meer nodig hebt, hoef je die lastige toeristen natuurlijk niet.

 

Lanai – Hawaii – gohawaii.com/en/lanai
Larry Ellison

Het allerduurste? Gefeliciteerd Larry! Software tycoon Larry Ellison telde ergens tussen de 500 en 600 miljoen dollar neer voor dit eiland, daar kunnen wij enkel maar bewonderend voor buigen. En dan heeft hij alsnog maar 98% in handen. Wat er te zien is op Lanai? Een maanlandschap, rotsen maar net zo goed 2 Four Season Resorts, gelegen aan de kust met zijn fabuleuze stranden, zeer divers en voor elk wat wils dus. Je staat er nooit voor een verkeerslicht, die zijn er niet, er wonen 3.200 zielen en vroeger kwam 75% van de ananassen, wereldwijd van dit eiland. Te ontdekken dus bij een pina colada.

Lanai 2

Lanai 1

Lanai 3

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Nooit meer slechtzittende ballen: COMFYBALLS!

Je kroonjuwelen een aangenaam plaatsje laten vinden in je boxershort, zonder dat je ze ...

iPhone of MacBook van steen? Het kan!

Hippe jongens we zijn, bellen we met een iPhone7 en zeulen we half West-Europa ...

Adinda Bonnarens spat van het scherm!

Tussen alle bevallige deernes die we spreken en waar – voornamelijk Jens – berichten ...

Hosting door Fraai